Rakenna, remontoi tai unelmoi, meiltä löydät paikalliset palveluntarjoajat.

Tunturivuori Toni

Tunturivuori Toni on remontti- ja rakennustöiden ammattilainen Satakunnan seudulla. Taitavissa käsissämme onnistuvat kaikki remontit aina huoneistoremonteista saunaremontteihin, kylpyhuoneremontteihin, keittiöremontteihin ja kattoremontteihin. Teemme myös lattia-asennukset ja muut vanhan korjausta sekä uuden rakentamista vaativat työt.

Olemme uudisrakentamisen ammattilaisia. Rakennamme omakotitalot, pystytämme hirsitalot ja muut talopaketit sekä teemme perustukset rakennuksesi pohjaksi. Ammattilaistemme otteessa valmistuvat myös terassit ja muut kirvesmiehentyöt.

Panostamme asiakaslähtöisyyteen ja laadukkaaseen kädenjälkeen. Toteutamme työt aina asiakasta kuunnellen, alan parhailla materiaaleilla. Haluat sitten apuamme kokonaispalveluna tai osana rakennus- ja remonttiurakkaasi, tarjoamme mielellämme asiantuntemustamme läpi kaikkien rakennustyövaiheiden.

Toimintaperiaatteemme:

1. Ota meihin yhteyttä tarjouspyynnön kautta tai puhelimitse.

2. Sovitaan tapaaminen, jossa saavumme mielellämme tutustumaan remontti- tai rakennuskohteeseesi. Kartoitetaan yhdessä remontti- tai rakennustöiden tarpeesi ja toiveesi.

3. Saat meiltä tarjouksen, johon kirjaamme kaikki asiat, joista olemme palveluihimme liittyen sopineet. Tällaisia ovat esimerkiksi toteutettava työ, kohde, tarvikkeet, aikataulu jne.

4. Kun hyväksyt tarjouksen, teemme sovitusta työstä sopimuksen. Toteutamme työn luotettavasi sopimuksen mukaan.

5. Kun työ on tehty, käymme asiakkaan kanssa kohteen läpi taataksemme työn laadun. Suoritamme myös lainmukaisen käyttöönottotarkastuksen ja annamme takuun tekemällemme työlle.

Muista kotitalousvähennys!
 

Tunturivuori Toni

Lauhtunkuja 18, 27110 Eurajoki
Puhelin: 040 558 4389
Sähköposti: toni@tunturivuori.fi

www.tunturivuori.fi