Rakenna, remontoi tai unelmoi, meiltä löydät paikalliset palveluntarjoajat.

Ihoden Höyläämö Oy

Ihoden Höyläämö Oy tarjoaa monipuolisen puutavaravalikoiman kaikenlaiseen rakentamiseen. Puutavaravalikoimaamme kuuluvat muun muassa erilaiset rakennuslevyt, listat sekä laudat. Olemme perehtyneet etenkin erikoislistojen, kuten erikoisleveiden sisustuslistojen, valmistukseen.

Olemme toimineet vuodesta 1982, joten yrityksemme taustalla on vankka kokemus ensiluokkaisen puutavaran tuottamisesta ja yhteistyöstä rakentajien kanssa. Palvelemme niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin Varsinais-Suomessa, kuten Pyhärannassa, Laitilassa, Raumalla, Porissa ja Turussa.

Palveluihimme kuuluvat myös kuljetus ja sahaus. Kuljetamme tilaamasi puutavaran haluamaasi kohteeseen. Puutavaran kuljetusten lisäksi toteutamme mielellämme myös kappaletavarakuljetuksia.

Kun haluat puutavarasta tietyn mittaista, sahaamme sen toiveidesi mukaisesti. Näin saat heti käyttövalmista rakennusmateriaalia, eikä sinun tarvitse itse murehtia sahauksesta.

Tuotteet/palvelut

 • Puutavara
 • Rakennuslevyt ja erikoislistat:
  - Havuvanerit
  - Filmivanerit
  - Huokoiset puukuitulevyt
  - Tuulensuojalevyt
  - Kovalevyt
  - Kipsilevyt
  - Lastulevyt
 • Kuljetus / sahaus
 • Rakennustarvikkeet

Tarvitsitpa sitten rakennuslevyjä, listoja tai lautoja, Ihoden Höyläämö Oy tarjoaa rakennustarvikkeet kuin rakennustarvikkeet ammattitaidolla!

Ihoden Höyläämö Oy

Vanha Turuntie 4, 27320 Ihode
Puhelin: 02 823 6265
Sähköposti: ihodenhoylaamo@hotmail.com

Avoinna: ma-pe 8-17, la 9-13 (touko-elokuu), 10-13 (talvi)

www.ihodenhoylaamo.fi