Rakenna, remontoi tai unelmoi, meiltä löydät paikalliset palveluntarjoajat.

Interrock Oy

Yritys:

Yritys:

Interrock Oy tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia kivirouhetuotteita puutarhojen ja pihojen koristeiksi sekä kotien sisustamiseen. Tuotteistamme löytyy kattavan väriskaalan lisäksi runsas valikoima erilaisia raekokoja. Pienimmät lajikkeet sopivat puutarhahiekaksi esimerkiksi laatoitusten seuraan pihapoluille, kun taas isommilla lajikkeilla rakennetaan näyttäviä elementtejä ympäri pihaa sekä tuodaan väriä isommillekin alueille.

Pihakivipuolella tuotevalikoimaamme kuuluu mm. noppa- ja nupukiviä, muurikiviä ja reunakiviä. Saatavilla on sekä kotimaisesta graniitista lohkottuja kiviä, että sahattuja tuontikiviä.

Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy varmasti Teillekin sopivat tuotteet. Ottakaa yhteyttä, olemme valmiina täyttämään toiveenne.

PIHAAN JA PUUTARHAAN
Koristekivet
Noppa- ja nupukivet
Reuna- ja pengerryskivet
Muurikivet
Laatat
Portaat
Värilliset piha-/puutarhasorat

MAA-AINEKSET
Hiekat
Sorat
Sepelit
Värilliset sora-/sepelituotteet
Sokkelirouheet
Maanrakennuskivet
Ratasepelit
Kiviainekset teollisuuteen

Mikrotuotteet:
Raekokoina, esim. 0 - 0,6; 0,6 - 1,2 ja 1,2 - 3 mm.
Raaka-aineena voi olla mikä tahansa asiakkaan vaatima väri tai kivilaji.

Julkisivutuotteet:
Rouheemme sopivat muun muassa pesubetonilaattoihin, sokkelirouheiksi sekä julkisivupinnoitteiksi. Huolella valitut ja lujat pakkasenkestävät raaka-aineet, aidot luonnonvärit ja moderni jalostustekniikka johtavat siihen, että useat betonielementti- ja betonituotetehtaat, julkisivulevyvalmistaja ja polymeeribetonituottajat käyttävät Interrock Oy:n laaturouheita.

Interrock Oy
Olkiluodontie 380, 27150 Eurajoki

Puhelin: +358 2 868 4600
Sähköposti: interrock@interrock.fi
Facebook

www.interrock.fi