Monipuoliset autoalan palvelut löytyvät täältä.

Kiukaisten Autopelti ja Hinaus J. Mattila

Kiukaisten Autopelti ja Hinaus J. Mattila on autoalan monipuolinen toimija Raumalla ja Eurassa. Toimimme niin Satakunnan kuin Varsinais-Suomen alueella ja huolehdimme autostasi kokonaisvaltaisesti hinauskuljetuksesta aina korjaukseen asti. Euran toimipisteessämme toimii autopurkaamo, jonka ansiosta voimme tarjota runsaan valikoiman paitsi uusia, myös käytettyjä varaosia niin autoihin kuin mopoautoihinkin.

Kolarikorjaamo

Olemme täyden palvelun kolarikorjaamo: korjauksen lisäksi autamme vahinkoilmoituslomakkeen täyttämisessä, teemme vahinkotarkastuksen ja lähetämme laskelman vakuutusyhtiöön. Sijausautopalvelumme autot mahdollistavat matkan jatkumisen, vaikka oma autosi jäisi kolarikorjaamolle. Meiltä onnistuvat niin korikorjaus, maalaus kuin muovikorjauskin.

Autopurkaamo

Euran autopurkaamomme on erikoistunut uudehkojen Peugeot-, Ford- ja Volkswagen-merkkisten autojen käytettyihin osiin. Valikoimaamme kuuluu myös muiden autojen sekä mopoautojen varaosia. Sekä Rauman että Euran toimipisteemme toimivat romuautojen kierrätyspisteinä.

Hinauspalvelu

Toimimme itsenäisinä yrittäjinä osana koko maan kattavaa Falck hinaus- ja tiepalveluketjua. Toimimme Raumalta ja Eurasta käsin ympäri Satakunnan ja Varsinais-Suomen.

  • Sopimukset kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa
  • Kevyt ja raskas kalusto
  • Hinaus-  ja tiepalvelumme päivystää ympäri vuorokauden

Kiukaisten Autopelti ja Hinaus J. Mattila

Rauman korikorjaamo
Peltivahe 4, 26100 Rauma
Puhelin: 02-8232395
Sähköposti: jyrki.mattila@hinauspalvelu.com ja marja.mattila@hinauspalvelu.com
Avoinna: ark. 8-16.30

Euran purkaamo
Turrontie 7, 27400 Kiukainen
Puhelin: 02-8645431
Sähköposti: varaosat@hinauspalvelu.com
Avoinna: ark. 7-17

Hinauspalvelu 24/7 0500 123 866

www.kiukaistenautopelti.fi
www.hinauspalvelu.com